Prehrana

Restoran "SKVUŠ"
ADRESA: Trg Andrije Hebranga 24 , Šibenik
TEL: 022 212-459
E-MAIL: skvus@scsi.hr
Ponedjeljak - Petak  07:30-21:00
Subota  07:30-19:00
Nedjelja  Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

Vrijeme posluživanja ručka: od 12:00 do 16:00

Vrijeme posluživanja večere: od 18:00 do 20:00

Subotom

Vrijeme posluživanja ručka: od 12:00 do 15:00

Vrijeme posluživanja večere: od 16:30 do 18:30 


Molimo studente, da svaku nepravilnost vezanu uz prehranu odmah, na licu mjesta, prijave nadležnoj  osobi pružatelja usluge prehrane, a zatim i Lokalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane  studenata  koje će  poduzeti daljnje korake prema pružatelju usluge prehrane i Nacionalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane studenata.

Prehrana u Šibeniku je organizirana u studentskom restoranu 'SKVUŠ' na način da je uključena u sustav X-ica, što znači da se svi studenti koji imaju X-icu mogu hraniti bez obzira na mjesto studiranja.

Više podataka o sustavu X-ica i podacima o stanju računa na vašoj X-ici možete pogledati na www.cap.srce.hr .

Studentski centar u Šibeniku organizira  studentsku prehranu koja kvalitetom i raznovrsnošću hrane i usluge udovoljava prehrambenim normativima koje propisuje nadležno ministarstvo. 

Usluga prehrane organizirana je preko linije samoposluživanja, a na dnevnom meniju su u ponudi glavna jela s prilozima, te mogućnost jela po izboru. Studentima se također nude i jednostavni zalogaji, odnosno prehrambeni proizvodi kao što su sendviči, kroasani, bureci, kolači, te napitci poput jogurta, sokova i slično.

 

# Dokument: Format: Veličina:
Studentski centar Šibenik
Copyright © 2022 • www.scsi.hr • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja