NOVO - Menza otvorila vrata svim građanima kao i izvanrednim studentima

Od danas u Studentskom restoranu SKVUŠ mogu jesti svi građani. Tako u 'menzi' postoje studentske i pristupačne komercijalne cijene za vanjske goste, drugim riječima za malo novca može se pojesti pristojan i ukusan obrok.

U dnevnoj ponudi naći će se najmanje 7-8 gotovih jela svaki dan, a tokom tjedna ponuda će biti raznolika tako da će biti variva, gulaša, punjenih paprika, povrća, zagrebačkog odreska, pečenja, ukusnih tjestenina, pa i burgera i pizza koje svakodnevno možete dobiti  po narudžbi na licu mjesta.

Usluga pružanja prehrane odvija se preko linije za samoposluživanje, a svježe pripremljeni obrok moći će se konzumirati u restoranu ili ponijeti 'za vani'.

Šarolika ponuda, dostupnost i pristupačna cijena razlog je da po svoj gotovi obrok dođete u restoran SKVUŠ na Baldekinu.

Vrijeme posluživanja ručka je od pon – pet 12:00 – 16.00 sati, a večere od 18.00 – 20.00.
Subotom se ručak poslužuje od 12.00 – 15.00, a večera od 16.30 – 18.30  sati.

Svakodnevnu ponudu jela možete pronaći na našim web stranicama http://www.scsi.hr/?stranice=prehrana&id=4 (dnevni meni - studenti ili dnevni meni - vanjski gosti)  kao i facebook stranicama Studentskog centra Šibenik.

Plaćanje je osim u gotovini moguće i karticama.

Kompletan cjenik restorana SKVUŠ za vanjske goste nalazi se u privitku ove obavijesti.


# Dokument: Format: Veličina:
Cjenik pdf 5.68 MB
  •   Datum objave: 08.11.2022, 14:18h

 

Studentski centar Šibenik
Copyright © 2023 • www.scsi.hr • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja