Obavijest studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u studentski dom za akademsku godinu 2022./2023.

Useljenje u studentski dom obavljat će se radnim danom u redovno radno vrijeme od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:00 do 14:30 sati.

Studenti viših godina (stariji studenti) mogu se useliti od 01. rujna do zaključno 10. listopada 2022. godine.

Studenti brucoši mogu se useliti od 30. rujna do zaključno 10. listopada 2022. godine.

Sukladno članku 5. Pravilnika o domskom redu i uvjetima boravka studenata u studentskom domu Šibenik (u nastavku teksta: Pravilnik o domskom redu) student može useliti u dom samo osobno.

 

Prilikom useljenja student je obvezan priložiti:

- osobnu iskaznicu,

- potvrdu svog liječnika osobne medicine da nema kontraindikacija za smještaj u studentskom domu (u slučaju da student nema liječničku potvrdu neće moći useliti u studentski dom),

- potvrdu o upisu na visoko učilište.

 

Studenti koji ne usele u studentski dom do 10. listopada 2022. godine, a o razlozima ne obavijeste ustrojbenu jedinicu smještaja, smatrati će se da su odustali od smještaja u domu. Ukoliko stručni diplomski studij počinje kasnije od gore navedenog datuma, studenti o tome trebaju obavijestiti ustrojbenu jedinicu smještaja putem e-maila: smjestaj@scsi.hr.

Podsjećamo studente, a sukladno Pravilniku o domskom redu, da studenti koji usele u studentski dom do 15-og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16-og dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine za taj mjesec.

 

Trenutno važeće mjesečne uplatne cijene smještaja u domu:

- dvokrevetna soba 600,00 kuna (79,63 EUR)

- trokrevetna soba 500,00 kuna (66,36 EUR)

- trokrevetni apartman 600,00 kuna (79,63 EUR)

 

Studenti u slučaju više sile i posebnih okolnosti (epidemija, potres, poplava, mobilizacija objekta i sl.) dužni prihvatiti i provoditi odluke i postupati prema uputama uprave Studentskog centra Šibenik, Veleučilišta u Šibeniku, Sveučilišta u Zagrebu, Ministarstva znanosti i obrazovanja, stožera civilne zaštite i dr. te prema potrebi povremeno iseliti, preseliti u drugu sobu ili objekt.

Usluge zamjene posteljine obavljat će se sukladno članku 15. Pravilnika o domskom redu. Studenti mogu koristiti i svoju posteljinu ukoliko žele.

Korištenje praonice rublja obavljat će se putem najave.

Molimo studente da prije useljenja još jednom pročitaju Pravilnik o domskom redu.

Preseljenje u novi studentski dom Palacin biti će u toku akademske godine, a kada se ostvare uvjeti za isto, o čemu će svi korisnici doma biti pravovremeno obavješteni.

 

 

 

 


  •   Datum objave: 01.09.2022, 13:37h

 

Studentski centar Šibenik
Copyright © 2023 • www.scsi.hr • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja