Obavijest o useljenju u studentski dom

Obavijest studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u studentski dom za akademsku 2021./2022. godinu

 

Studenti u studentski dom mogu useliti od 1. rujna 2021. godine. Useljenje u studentski dom će se obavljati  radnim danom u redovno radno vrijeme (ponedjeljak – petak) od 07:00 sati do 14:30 sati.

Studentski centar Šibenik priprema i organizira smještaj za studente kao da će se predavanja na visokim učilištima odvijati normalno. Studenti se trebaju informirati o početku predavanja na web stranicama visokih učilišta.

Sukladno članku 5. Pravilnika o domskom redu i uvjetima boravka studenata u Studentskom domu Šibenik (u nastavku teksta: Pravilnik o domskom redu) student može useliti u dom samo osobno.

Prilikom useljenja student je obvezan priložiti:

1. osobnu iskaznicu,

2. potvrdu svog liječnika da nema kontraindikacija za smještaj u studentskom domu (u slučaju da student nema liječničku potvrdu neće moći useliti u dom),

3. potvrdu o upisu na visoko učilište.

Studenti koji ne usele do 10. listopada 2021. godine, a o razlozima ne obavijeste ustrojbenu jedinicu smještaja, smatrat će se da su odustali od smještaja u domu. Ukoliko diplomski studij počinje kasnije, studenti o tome trebaju obavijestiti ustrojbenu jedinicu smještaja na telefonski broj: 022 247 062 ili putem e-maila smjestaj@scsi.hr.

Podsjećamo studente (iako su svi potpisali da su pročitali Pravilnik o domskom redu), da svi koji usele u studentski dom do 15-og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16-og dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine za taj mjesec.

Studenti su u slučaju više sile i posebnih okolnosti (epidemija, potres, poplava, mobilizacija objekta i sl.) dužni prihvatiti i provoditi odluke i postupati prema uputama uprave Studentskog centra Šibenik, Veleučilišta u Šibeniku, Sveučilišta u Zagrebu, Ministarstva znanosti i obrazovanja, stožera Civilne zaštite i dr. te prema potrebi privremeno iseliti, preseliti u drugu sobu ili objekt.

Trenutno je u objektima Studentskog centra Šibenik obvezno dezinficiranje ruku prilikom ulaska, nošenje maski i držanje propisane distance u zajedničkim prostorijama između studenata međusobno te u odnosu na radnike Studentskog centra Šibenik. Zabranjene su posjete studentima. U prostoru  studentskog doma  stavljene su upute i poruke koje podsjećaju studente na njihovu primjenu.

Prilikom useljenja svima će se mjeriti temperatura. Studenti s temperaturom višom od 37,2 °C neće moći useliti u dom.

Molimo studente da prije useljenja još jednom pročitaju Pravilnik o domskom redu.


  •   Datum objave: 27.08.2021, 14:27h

 

Studentski centar Šibenik
Copyright © 2022 • www.scsi.hr • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja